Categorieën

Accommodatie 'Stay Okay'

Overdag wordt er op valken gevaren, maar ’s avonds en ’s nachts kun je genieten van het comfort van de Stay Okay's in Sneek, Heeg en Grou.  
Alle hostels zijn gelegen aan het water, waar wij de boten aan het eind van de dag kunnen afmeren om vervolgens in te checken en aan te schuiven bij een goed verzorgd 3-gangen diner. 's Avonds is er de gelegenheid om een drankje te doen in de bar van het hostel of in het centrum, wat altijd op loopafstand van het hostel is. 's Ochtends is er vanaf 8:00 uur ontbijt en hier is ook de gelegenheid om zelf een lunchpakket samen te stellen.

Voor de bagage is er een speciale 'bagage service' aanwezig die je bagage van hostel naar hostel brengt. Het is dus niet nodig om met koffers op de boot te zitten.

Er wordt in 4 tot 8 persoons kamers geslapen, waarbij er een kamer is voor de dames en een kamer voor de heren. Sanitaire voorzieningen zijn aanwezig op de kamer. Het is ook mogelijk om een privé kamer te boeken voor € 20,- extra per nacht.

Stay okay Sneek

Stayokay Sneek ligt schitterend aan de Houkesloot, deze brede vaarweg verbindt het centrum van watersportstad Sneek met het Sneekermeer. Het hostel ligt op 10 minuten loopafstand van het historische centrum van Sneek. Het hostel heeft een heerlijk terras aan het water en een eigen aanlegsteiger voor boten. Gasten kunnen na een actieve , culturele of winkeldag ontspannen in het sfeervolle watersportcafé.

Stayokay Sneek bar kamer stayokay

Stay okay Heeg

Stayokay Heeg ligt op een voormalig eiland, aan de rand van het Heegermeer, het grootste meer van Friesland. Op zoek naar de Friese sfeer? Het hostel heeft een gezellig bruin café en een restaurant met wijds uitzicht over de weilanden en het water.

terras Heeg luchtfoto Stayokay Heeg lounge hoek Heeg

 

Grou - Waterhostel Friesland

In het centrum van Grou aan het Pikmeer ligt het moderne bedrijvige hostel. Het is een unieke plek met aanlegsteiger en zeilboten voor de deur. Op zoek naar een plekje uit de wind? In de gezellige bar van het hostel brandt de open haard en hoort u de spannendste zeilavonturen. Nog geen genoeg van het water? Vanaf het terras heeft u een weids uitzicht! Geniet van een uitgebreid ontbijt of diner op het terras aan het water!

Grou zeilen bij Grou bar grou

 

single reizen - zeilcursus volwassenen - zeilvakantie - zeilen in Friesland - zeilen voor singles - leren zeilen - zeilles - stayokay - vakantie in Nederland